Fillere cu acid hialuronic

Fillere cu acid hialuronic

 1. Ce fillere folosim?

 2. Care filler este potrivit pentru mine?

 3. Află mai jos răspunsul la întrebări frecvente legate de fillere:

  • Care este diferența dintre toxina cu efect antirid și filler?
  • Cât costă fillerele?
  • Sunt dureroase injecțiile?
 1. Ce fillere folosim?

Facilă, eficientă și versatilă – colecția noastră bine-cunoscută de fillere cu acid hialuronic injectabile poate rezolva o varietate de probleme. Fie că doriți să neteziți semnele de îmbătrânire cum ar fi liniile, ridurile și faldurile, să umpleți cicatrici superficiale, sau sculpta buzele, esteticienii noștri cu experiență au cel puțin un filler, care vă poate ajuta să arătați mai atractiv(ă) și mai întinerit(ă) – de cele mai multe ori cu doar un singur tratament.

Fillerele noastre pentru întinerirea facială sunt atât de populare, deoarece tratamentele sunt rapide, iar rezultatele imediate. Următoarele opțiuni pot fi utilizate individual sau în combinație cu alte tratamente nechirurgicale:

 • Gama de fillere_Juvederm și Restylane sunt cele mai frecvent folosite de Dr Hârceagă,  ambele sunt realizate din acid hialuronic și pot oferi o împrospătare care durează între 3 luni și 1 an.
 • Juvederm VOLUMA ™ XC este cel mai recent filler pe bază de acid hialuronic de la Allergan, conceput special pentru restabilirea aspectului întinerit pentru obraji timp de până la 2 ani.
 • Juvederm Volbella un filler special conceput pentru zona cercănelor și a buzelor, cu o consistentă elastică și remanență crescută se diferențiază de alte fillere din clasa sa prin cantitatea scăzută de apă pe care o încorporează după injectare.
 • RADIESSE® conține microsfere de calciu sintetic de hidroxiapatită (CaHA). Se completează imediat volumul pierdut și crește producția de colagen pentru îmbunătățirea continuă.
 • Sculptra® Aesthetic oferă ameliorări treptate, dar de lungă durată, care poate vă poate ajuta să arătați mai tânăr(ă), prin refacerea aspectului întinerit de plenitudine în zone cum ar fi obrajii si in jurul ochilor.
 1. Care filler este potrivit pentru mine?

Cea mai bună opțiune de filler pentru d-voastră depinde de mai mulți factori diferiți, care au de-a face cu tipul de piele și preocupările specifice pe care doriți să le tratați. Dr Hârceagă vă va examina fața, va evalua preocupările dumneavoastră, făcând recomandări atente care vă pot duce la rezultatele dorite.
Fillerele pe bază de acid hialuronic sunt categoria cea mai diversă, disponibilă într-o varietate de vâscozități și formule. De obicei, produsele la care se apelează cu precădere pentru umplerea liniei în jurul nasului și a gurii și adăugarea de volum buzelor. Formulele mai subțiri ale acestor produse sunt, de obicei cele mai bune pentru liniile fine. Formulele mai vâscoase pot fi folosite pentru a adăuga volum obrajilor.
Stimulatorii de colagen, cum ar fi Sculptra Aesthetic și RADIESSE adăuga volum imediat și stimulează dezvoltarea de colagen în zona tratată. Stimulatorii de colagen sunt opțiuni bune pentru adăugarea de definiție pentru a adăuga definire în zone precum obrajii sau liniile maxilarului.

 1. Întrebări frecvente
 • Care este diferența dintre Toxina cu efect antirid și filler?
  Ambele tipuri injectabile sunt, de obicei utilizate pentru a reduce ridurile si pentru a estompa anumite semne de îmbătrânire, dar ele lucrează în moduri diferite. In timp ce fillerele sunt folosite pentru a adăuga volum ridurilor și zonelor adâncite, ingredientul activ din Toxina cu efect antirid reduce activitatea musculară care cauzează anumite tipuri de riduri, inclusiv așa-numitele zone ”laba gâștei”.
 • Cât costă fillerele?
  Costul tratamentului cu fillere variază în funcție de zona pe care doriți să o tratați. Fillerele au, în general, prețuri per seringă, iar diferitele zone ale feței necesită de obicei un număr diferit de seringi. In timpul consultației, vă vom oferi o estimare a costului procedurii pentru d-voastră, astfel încât să puteți lua o decizie informată. Ca și exemplu concret 1ml de acid hialuronic din gama Juvederm Allergan gama Vycross (cea mai noua gama de fillere produse de compania Allergan) costa 250eur, preț care include manopera și produsul folosit.
 • Sunt dureroase injecțiile?
  Injecțiile cu fillere de obicei nu dor mai mult decât alte tipuri de preparate injectabile. Noi folosim ace foarte fine pentru proceduri, iar majoritatea produselor injectabile sunt compuse cu lidocaină pentru a reduce și mai mult disconfortul.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH