Regulament – CONCURSUL LUNII MARTIE, 2020

Castigatorii concursului lunii martie

Castigatoarele noastre sunt doamnele

Oana Groza si Angela Tociu.

Fiecare dintre ele vor fii contactate in privat pentru a discuta detalii.
Felicitari doamnelor si multumim tuturor pentru participare!

Regulament - CONCURSUL LUNII MARTIE, 2020

Regulament - CONCURSUL LUNII MARTIE, 2020

1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL

ORGANIZATOR:
Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook.

Regulamentul a fost făcut public online, conform regulamentului impus de Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricărui.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului impus de Facebook sau a legislației în vigoare.

2. CONDIȚII DE PARTICIPARE
Campania se adresează doar celor ce se înregistrează aici https://www.facebook.com/ChirurgieEsteticaPlasticaDermatologie, care îndeplinesc condiția de vârstă (au peste 18 ani).

3. ACCEPTAREA REGULILOR
Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de

4. DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfășoară de pe 5 martie 2020, de la ora 12:00, până pe 11 martie 2020, la ora 00:00. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.

5. MECANISM DE PARTICIPARE
Orice persoană care îndeplinește condițiile prevăzute la punctul 2, poate participa la concurs. Participanții trebuie să îndeplinească și urmeze și următorii pași: 

– Să intre pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ChirurgieEsteticaPlasticaDermatologie/
– Să dea like paginii
– Să dea like postării concursului

Participarea poate fi introdusă o singură dată. Ne rezevam dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, mail-uri multiple, nume false, etc.)

6. PREMIUL
Vom alege doi castigatori (folosind woobox). Extragerea va avea loc în data de 12 martie la ora 12:00, iar numele castigatorilor vor fi anuntate atat pe pagina de facebook, precum si pe site!
Premiile oferite sunt la alegere dintre:
– operatia de augmentare a buzelor
– reducere 50% la orice procedura estetica mentionata pe site-ul nostru. De asemenea este nevoie sa specifice unde anume doreste sa se faca interventia (Cluj sau Sibiu).
Premiul nu este transferabil. Orice costuri extra implicate de câștigarea acestui premiu stau la discreția câștigătorului.
Castigatorul trebuie sa faca dovada profilului de Facebook.

7. ȘANSA DE CÂȘTIG
Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin participare, accepți că

poate prelucra datele tale personale (imagini; nume etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date.

Organizatorul va respecta dispozițiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).

9. TERMENI ȘI CONDIȚII
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil).

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul.

10. RĂSPUNDERE LIMITATĂ
Prin participare acceptați să eliberați

filialele saleparteneriireprezentanțiiangajațiisuccesorii și directorii de orice răspundere pentru boala, vătămarea, decesul, litigiile și pagubele viitoare, indiferent dacă sunt cauzate prin neglijență sau nu, prin: (i) Participarea la concurs și/sau acceptarea, deținerea sau utilizarea, cât și abuzul sau utilizarea incorectă a premiului; (ii) Defecțiuni tehnice de orice fel, dar fără a se limita la defecțiunile legate de computer, cabluri, rețea, software sau alte echipamente mecanice; (iii) Indisponibilitatea sau inaccesibilitatea oricăror transmisii, telefon sau servicii pe internet; (iv) Intervenția umană neautorizată în nicio parte a procesului de înscriere; (v) Orice eroare electronică sau umană în administrarea concursului și în procesarea participărilor. 

11. DISPUTE
Acest concurs se află sub regulile stricte Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.

Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe situată în România (Cluj, Sibiu), competentă. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.

12.  ÎNCETAREA CONCURSULUI
Concursul va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului.
*Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament. 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH