Microneedeling

Reîntinerirea pielii prin microneedling

  1. Cum funcționează microneedlingul?

Dacă aveți probleme cu liniile fine, riduri, cicatrici de la acnee, sau hiperpigmentare, procedurile cu lasere sau produse abrazive de îngrijire a pielii nu sunt singurele opțiuni. Microneedling este una dintre cele mai eficiente metode de a întineri pielea din interior spre exterior si Dr. Olimpiu Hârceagă utilizează protocoale avansate pentru a efectua acest tratament folosind dispozitivul inovator SkinPen în cadrul clinicii sale.
Tratamentele cu Microneedling acționează prin crearea de mici micro-canale în piele, folosindu-se ace foarte fine. Aceste ace fac puncții în piele la diferite adâncimi care declanșează procesul natural de vindecare a organismului. Acest proces de vindecare implică construirea de colagen si repararea celulelor cât mai repede posibil. Rezultatul? O piele mai netedă, mai fermă și care arată mai întinerită. Este o rănire controlată a pielii care produce rezultate remarcabile după doar câteva tratamente.

  1. Avantajele microneedling

Unele dintre beneficiile microneedling includ:

  • Produce rezultate previzibile
  • Poate reduce apariția liniilor fine si a ridurilor
  • Poate îmbunătăți aspectul unor cicatrici de la acnee
  • Se pot restaura iregularități texturale
  • Poate fi utilizat pentru a trata vergeturi
  • Poate trata hiper și hipo pigmentarea
  1. La ce să mă aștept în urma unui tratament cu microneedling

Dr. Olimpiu Hârceagă își va rezerva timp pentru a afla mai multe despre preocupările dumneavoastră privind pielea și va realiza un plan de tratament personalizat, care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. In cele mai multe cazuri, pacienții au nevoie de aproximativ două până la trei tratamente la distanță de 6 până la 8 săptămâni. Acest interval lasă o perioadă suficientă pielii să se vindece și să reîntinerească între tratamente.
Fața d-voastră sau alte zone supuse tratamentului vor fi amorțite pe tot parcursul tratamentului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durere și disconfort. Odată ce sunt amorțite, Dr. Olimpiu Hârceagă va presa dispozitivul peste zonele de tratament pentru a crea mici găuri sau răni, în straturile profunde ale pielii. Aceasta declanșează imediat răspunsul de vindecare ceea ce înseamnă că pielea va începe să se reconstruiască rapid. În această etapă de vindecare, pielea răspunde bine la orice produse topice, cum ar fi serurile și cremele hidratante, deoarece micro-canalele pe care le-am creat ajută pielea să absoarbă rapid produsele.
După sesiunea de tratament, pielea poate părea puțin înroșită sau îmbujorată. Acest lucru este perfect normal și orice roșeață va trece în termen de 24 de ore. Aplicarea produselor recomandate după tratament vă poate ajuta să obțineți cele mai bune rezultate posibile în urma microneedling-ului așa că este o idee bună să urmați instrucțiunile de îngrijire a pielii post-tratament ale Dr. Olimpiu Hârceagă. Pielea d-voastră va continua să se vindece timp de până la 6 luni după tratament, astfel încât vă puteți aștepta să vedeți îmbunătățiri treptate precum și o diferență imediată. Costul unui tratament este de 200 euro.

Acum puteți lupta cu semnele de îmbătrânire într-un mod simplu. Aflați dacă tratamentul Microneedling este potrivit pentru d-voastră prin programarea unei consultații la Dr. Olimpiu Hârceagă astăzi!

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH