Microdermabraziune

Microdermabraziune

  1. Prezentare generală

Microdermabraziunea conferă pielii o strălucire proaspătă și sănătoasă, prin acțiunea mecanică ușor abrazivă prin care îndepărtează celulele moarte de suprafață care pot face ca pielea să apară mată și îmbătrânită. Acțiunea de masare ajută la creșterea oxigenării la nivelul pielii, care, la rândul său, stimulează producerea de colagen pentru a da pielii un aspect revitalizat. Microdermabraziunea ameliorează aspectul imperfect al pielii, cum ar fi liniile fine, petele maro, cicatricile acneice, și ajută la curățarea porilor.

  1. Procedura tehnică

Microdermabraziunea utilizează o acțiune blândă, abrazivă, mecanică a capetelor metalice cu diamante conferind pielii un aspect odihnit și sănătos. Prin acțiunea mecanică de abraziune se elimina stratul exterior al celulelor moarte ale pielii.

Microdermabraziunea este potrivită pentru adulții, care se încadrează în următoarele categorii:

  • Nu își pot permite să își ia timp liber pentru vindecarea în urma unui peeling chimic sau proceduri cu laser.
  • Nu doresc să renunțe la activităților lor în aer liber, cum ar fi golf, tenis, sau schi.
  • Au sensibilități ale pielii la produse chimice sau de make-up.
    Au piele predispusa la acnee, care nu a răspuns bine la alte remedii pentru acnee.
  • Sunt tineri dar pielea lor prezintă semne timpurii ale îmbătrânirii.
  1. La ce să vă așteptați

Tratamentele de microdermabraziune nu sunt agresive; acestea sunt lente și progresive, și cel mai bun argument din toate, chiar funcționează! Cei mai mulți pacienți găsesc tratamentele de microdermabraziune cu un nivel destul de relaxant. Costul unui tratament incepe de la 30 euro. Tratamentul este ca o „lustruire superficială a pielii “ cu ajutorul unor dispozitive acoperite cu diamante care indepărtează stratul superficial de celule epidermice ce sunt aspirate printr-un dispozitiv delicat acționat cu mâna. În mai puțin de 35 minute, această tehnică eficientă blândă, abrazivă produce rezultate satisfăcătoare.
In urma tratamentului, se pot aplica creme special formulate pentru ca pielea să se înmoaie și fie hidratată mai departe. Tratamentele sunt efectuate printr-o serie de sesiuni bi-săptămânale, variind de la 2 până la 12 săptămâni.

  1. Rezultate

Beneficiile tratamentului de microdermabraziune vor fi vizibile imediat după prima sesiune, deoarece pielea d-voastră va arata mai sănătoasă și se va simți mai fină și mai moale la atingere. Îmbunătățirile vor continua pe tot parcursul programului de tratament.
Menținerea unei pieli sănătoase este o activitate zilnică. Folosiți întotdeauna o cremă SPF cu indice de cel puțin 15 pentru a vă proteja pielea de razele nocive ale soarelui. Păstrați pielea hidratată și împrospătată curățând-o și hidratând-o zilnic, folosind produse special formulate de îngrijire a pielii. Întrebați specialistul d-voastră de îngrijire a pielii cu privire la recomandările pentru produsele cele mai potrivite.
Vă recomandăm un tratament lunar de touch-up pentru a ajuta la menținerea rezultatelor.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH