Acid deoxicolic pentru topire grăsime localizată (sagonii melt)

Acid deoxicolic pentru topire grăsime localizată.

  1. Ce este acidul deoxicolic?

Acid deoxicolic injectabil (îndepărtarea bărbiei duble)

Acidul dezoxicolic este o substanță care apare în mod natural în organism, care ajuta la descompunerea grăsimii pentru a fi digerată. In forma injectabilă, acidul dezoxicolic poate descompune celulele adipoase prin contact, pentru reducerea țintită a bărbiei duble.

  • este un ajutor clar pentru modelarea și îmbunătățirea părții inferioare a feței
  • reduce grăsimea subcutanată locală
  • este indicat în cazurile de exces de grăsime locală, bărbie dublă și corecție după operația de liposucție
  1. Cum se realizează tratamentul pentru îndepărtarea bărbiei duble

Tratamentul implică mai multe injecții sub bărbie, folosind un ac foarte subțire. Injecția poate dura aproximativ 20 de minute pentru a fi efectuată; se poate folosi anestezic local pentru a spori starea de confort. Pretul este 200 euro.

Aproape că nu este necesară nicio perioadă de recuperare; majoritatea pacienților revin la activitatea completă în termen de 2 zile. Cazurile obișnuite necesită între 2 și 4 tratamente la distanță de 1 lună pentru rezultate optime. Efectele secundare întâlnite includ umflarea temporară ușoară, amorțeală, roșeață și echimoze în zona supusă tratamentului. Reacții adverse grave, cum ar fi lipsa tonusului sau amorțire facială prelungită, sunt rare și de obicei trec de la sine. Celulele grase distruse nu se reîntorc, iar rezultatele sunt de durată. Varianta chirurgicală pentru indepărtarea gasimii de la nivelul bărbiei este liposucția de la nivelul feței care combinată cu lipofilingul poate reface aspectul tineresc al feței.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH