Epilare definitivă (Laser Alexandrite Gentle Maxpro)

Epilare definitivă (Laser Alexandrite- cel mai bun laser din lume pentru epilare definitivă!)

  1. Laserul Alexandrite – cel mai bun laser din lume pentru epilare definitivă!)

Pentru cei mai mulți dintre oameni remediile pentru părul nedorit sunt smulgerea, rasul, epilarea cu ceară, sau epilările chimice. Unele sunt dureroase, altele sunt complicate, și toate sunt doar temporare. Utilizarea Alexandrite – Gentle Max Pro de la compania Syneron – Candela – singurul laser Alexandrite de pe piață care poate oferi energia la o durată a pulsului de 3ms, determină ca părul nedorit sa fie îndepărtat rapid, confortabil și mai complet decât oricând înainte.

  1. Ce specificații tehnice fac din Candela Gentle Max Pro soluția ideală?

Lungimea de undă – de 755nm, standardul de aur pentru o epilare definitivă.
Dimensiunea spotului – între 12-22mm, cel mai mare spot aflat pe un laser Alexandrite astfel încât vă asigură tratamentul cel mai rapid și mai confortabil. De asemenea, un spot mai mare înseamnă o mai mare penetrabilitate, astfel încât chiar firele de păr cele mai adânci sunt distruse.
Fluența – cu o putere până la 30j/cm2, combinată cu adâncimea mare pe care o atinge datorită dimensiunii optime a spotului (22mm), conferă suficientă energie nu numai pentru a ajunge la cele mai adânci fire de păr, dar și pentru a le distruge definitiv.
Durata pulsului – singurul laser Alexandrite din lume cu o durată a pulsului de doar 3ms (conferă un maxim de energie într-un timp foarte scurt).

  1. Cum funcționează

Lasere produc un fascicul de lumină foarte concentrat. Culoarea luminii produsă de un anumit laser este cheia pentru efectul său asupra foliculilor de par. Lumina emisă de laser trece inofensiv prin piele si este absorbită de pigment in foliculii de par. Laserul emite un impuls timp de o fracțiune de secundă, suficient de lung pentru a vaporiza pigmentul. Sunt afectați mai mulți foliculi o dată, oprind sau împiedicând în mod semnificativ regenerarea părului.

  1. Procedura

Esteticienii noștri cu experiență efectuează tratamente de îndepărtare a părului cu laser sub supravegherea Dr. Olimpiu Hârceaga, chirurg estetician certificat. Aceștia au fost instruiți în amănunt cu privire la utilizarea laserului și au rezultate excepționale în ceea ce privește siguranța și eficacitatea.
Nu este necesar gel anestezic sau tratament topic pentru tratamentele cu Gentle Max Pro Laser. Dispozitivul folosește o aspirație delicată a pielii, fapt care sporește atât confortul pacientului cât si eficacitatea tratamentului. Aspirând pielea acest lucru contractă vasele de sânge și aduce foliculii de păr mai aproape de laser. În loc de a simți ”bombardarea” inconfortabilă a laserului, veți simți presiunea blândă a aspirației. Durata unei sesiuni cu Laserul Gentle Max Pro depinde de mărimea și numărul zonelor de tratat. Îndepărtarea cu laser a părului de pe picioare care înainte dura în medie 60 de minute, poate fi realizată într-un interval de aprox. 20 de minute cu Gentle Max Pro Laser. Tratamentul pentru îndepărtarea părului de pe spate este redus de la o medie de 60 de minute, la 20 de minute sau chiar mai puțin. Deoarece laserul tratează cu precădere foliculii de păr care sunt într-o fază de creștere activă, poate fi necesară mai mult de un tratament pentru a afecta foliculii de par care intră ulterior această fază de creștere, numărul recomandat de ședințe este în număr de 6.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH