Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

  1. Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

Mezoterapia este o metodă nouă de tratament, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii.

Mezoterapia se realizează cu ajutorul unui aparat special de injectat, fapt ce permite o injectare uniformă, la adâncimi precise în funcție de zona unde dorim să ajungă substanța, cu 5 sau 9 ace simultane, ceea ce sporește confortul procedurii și optimizează rezultatele.

Mezoterapia facială sau cocktailul frumuseții se aplică la nivelul feței, gâtului sau decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea unor semne și cicatrici. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculatia și metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire). Tratamentul se injectează și în mâini, având același efect de rejuvenare.

Mezoterapia nu este un tratament dureros iar dacă se dorește se poate folosi o cremă anestezică care face ca procedura să fie fără durere.
Mezoterapia oferă tenului o sursă impresionantă de vitamine și nutrienți din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, supletetea și fermitatea. Este recomandat ca mezoterapia să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser sau injectări cu toxina cu efect antirid. O sedintă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de altă și un număr de 3 cure pe an. Pretul incepe de la 220 euro/1 ml.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH