Toxina cu efect antirid

Injecții cu toxina cu efect antirid

 1. Este potrivita TOXINA CU EFECT ANTIRID pentru mine?

Oferim tratamente cu TOXINA CU EFECT ANTIRID pacienților care doresc să arate mai tineri și cu o înfățișare revitalizată, fără intervenție chirurgicală prin îndepărtarea ridurilor cauzate de contracțiile musculare faciale. Câteva arii de tratament cu toxină cu efect antirid:

 • Riduri din jurul ochilor
 • Riduri de la nivelul frunții
 • Liniile verticale dintre sprâncene

Aceste arii sunt cele mai frecvent tratate dar există și alte indicații mai speciale cum ar fi spasmul pleoapei superioare (blefaro-spasm), hipertrofia de mușchi maseter, ridicarea sprâncenei laterale, benzile mușchiului platisma de la nivelul gâtului.

Înainte de a vă recomanda tratamentul cu TOXINA CU EFECT ANTIRID sau orice tratament, Dr. Hârceagă va efectua o consultație aprofundată din punct de vedere cosmetic. Vă vom cere să descrieți îmbunătățirile pe care doriți să le generați. Apoi, vom evalua cu atenție pielea si anatomia facială pentru a stabili un plan de tratament care să fie cel mai potrivit pentru obiectivele d-voastră estetice. Pentru o întinerire facială completă, putem recomanda combinarea TOXINEI CU EFECT ANTIRID cu fillere injectabile

 1. Cum acționează TOXINA CU EFECT ANTIRID?

TOXINA CU EFECT ANTIRID releaza temporar musculatura facială specifică, care contribuie în timp la producerea de riduri. TOXINA CU EFECT ANTIRID nu umple ridurile, cum fac fillerele dermice; acesta permite ridurilor să fie netezite treptat, în mod natural. Deși chirurgii plastici nu folosesc de obicei TOXINA CU EFECT ANTIRID în scopuri non-cosmetice, aceste proprietăți, fac din aceasta un tratament eficient și pentru spasmele de la nivelul pleoapelor (blefarospasmul), vezică urinară hiperactivă și transpirație excesivă (hiperhidroză).

 1. Cum se efectuează tratamentele cu TOXINA CU EFECT ANTIRID?

Dacă vom stabili că sunteți un candidat potrivit pentru tratamentul cu TOXINA CU EFECT ANTIRID, veți putea urma tratamentul încă din timpul primei vizite. Vom pregăti un flacon de unică folosință cu TOXINA CU EFECT ANTIRID pentru a ne asigura că produsul este proaspăt și rezultatele sunt cele dorite. Această practică optimizează siguranța prin eliminarea posibilității de contaminare încrucișată între pacienți.
Tratamentele cu TOXINA CU EFECT ANTIRID sunt efectuate cu injecții rapide în zone precise ale mușchilor vizați, care nu sunt întotdeauna la nivelul ridurilor. Deoarece acul folosit este atât de scurt și subțire, de obicei, pacienții consideră tratamentul destul de tolerabil.

 1. Cât costă tratamentul cu TOXINA CU EFECT ANTIRID?

Tratamentul cu TOXINA CU EFECT ANTIRID costa 200euro / 50 unități de produs. O doză de produs steril conține 50 unități care sunt suficiente pentru etajul superior al feței adică ochi frunte și sprâncene. Folosim doar produsul original fabricat de firma Allergan (TOXINA CU EFECT ANTIRID / Vistabell) unicul produs cu autorizație emisă de ANM România (Agenția Națională a Medicamentului) pentru tratamentul ridurilor.

 1. Cum este recuperare după un tratament cu Toxina cu efect antirid?

Nu există nicio recuperare necesară după tratament, astfel încât majoritatea pacienților se întorc la locul de muncă sau la activitățile lor normale de zi cu zi imediat după aceea. Este normal să aveți mici umflături care arata similar cu o mușcătura de țânțar în locurile de injectare inițială; acestea dispar, de obicei, în decurs de câteva ore.

 1. Ce pot face pentru a obține cele mai bune rezultate cu Toxina cu efect antirid?

Pentru rezultate optime, oferim următoarele recomandări pentru pacienții noștri care apelează la Toxina cu efect antirid atât înainte cât și după tratament:
Indicații:
Alegeți un medic instruit și cu experiență, care înțelege exact unde și cât de mult să injecteze Toxina cu efect antirid pentru un aspect revigorat dar totuși natural.
Evitați să luați substanțe, cum ar fi aspirina, ibuprofenul, si vitamina E cu o săptămână înainte de tratament pentru a minimiza echimozele.
Țineți-vă capul deasupra nivelului inimii, timp de 4 ore după tratament.
Asigurați-vă ca veți primi cu adevărat Toxina cu efect antirid; cereți să vedeți ambalajul.

 1. Contraindicații:
 • Nu frecați și nu puneți presiune pe zonele tratate timp de 48 de ore după injectare.
 • Nu consumați alcool cu o zi înainte și o zi după tratament, deoarece acesta poate contribui la apariția de echimoze.
 • Nu desfășurați activități obositoare în timpul primelor 24 de ore după tratament.
 1. Când voi putea vedea rezultatele?

Rezultatul tratamentelor cu Toxina cu efect antirid sunt un aspect mai fin și întinerit, care apare treptat într-un interval de 3 până la 5 zile. Rețineți că rezultatele variază de la un pacient la altul.

 1. Aspectul feței mele va avea un aspect natural?

Atunci când este administrat de către profesioniști calificați, cu experiență, tratamentul cu Toxina cu efect antirid nu va afecta expresiile faciale naturale și nu va va face să aveți un aspect glacial. Veți arăta în continuare natural, atunci când zâmbiți sau vă încruntați, dar vă veți bucura de un aspect întinerit și revigorat.

 1. Cât durează efectele în timp?

Rezultatele în urma tratamentelor cu Toxina cu efect antirid durează de obicei 4-6 luni, cu toate că aceasta variază de la pacient la pacient. Cu tratamente regulate de întreținere, veți putea fi în măsură vă bucurați de o perioadă mai îndelungată între tratamente. Acest lucru se datorează faptului că mușchii faciali, la fel ca orice mușchi din corp, devin mai slabi atunci când nu sunt utilizați.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH