Augmentare buze

Augmentarea buzelor

  1. Cum se realizează augmentarea buzelor

Buzele pline sunt adesea considerate ca un semn de sănătate, frumusețe și tinerețe. Pe măsură ce îmbătrânim, buza superioară își pierde din volum și capătă un aspect subțiat. Unii oameni simt că buzele lor au fost întotdeauna prea subțiri. Mărirea buzelor realizată de Dr. Olimpiu Hârceagă vă poate ajuta să aveți buzele voluptoase, sculptate așa cum le doriți.

Fie pentru a restabili ceea ce a fost pierdut, sau pentru a mări dimensiunea actuală a buzelor, augmentarea buzelor poate fi alegerea potrivita pentru d-voastră. Pot fi folosite o varietate de fillere ale țesuturilor moi, inclusiv grăsime, colagen, acid hialuronic, și altele, pentru a mări buzele cu injecții rapide, simple. Augmentarea buzelor necesită timp minim de recuperare iar îmbunătățirile aduse, sunt imediat vizibile.

Dr. Olimpiu Hârceagă folosește cu precădere produse Allergan când vine vorba de fillere cu acid hialuronic. Pentru augmentarea buzelor este necesar un tip de acid cu o consistență elastică moale care să nu rețină apă și să rămână la locul injectării un timp îndelungat. Juvederm Volbella este fillerul recomandat pentru augmentarea buzelor și face parte din ultima gamă de fillere produsă de Allergan.

Grăsimea proprie poate fi de asemenea folosită pentru augmentarea buzelor. Este nevoie de o anestezie locală pentru această procedură.

  1. Ce fillere cu acid hialuronic folosește Dr. Olimpiu Hârceagă pentru mărirea buzelor

JUVEDERM VOLBELLA® cu lidocaină, este un nou acid hialuronic adaptat special pentru buze și este cea mai recentă modalitate de umplere dermică introdusă în gama Juvederm . Acest nou tratament a fost proiectat în mod unic pentru un aspect și senzație naturală, cu mai puține umflături, în comparație cu alte tratamente pentru buze, care să permită pacienților să se întoarcă la viața cotidiană mai rapid în urma tratamentului.
Este un gel neted, care este injectat de către medicul dumneavoastră, folosind un ac ultra-fin sau o canulă. Acesta a fost dezvoltat în mod specific ca un gel neted pentru a oferi o senzație moale, naturală.

Un studiu a arătat că 98% dintre persoanele care au folosit JUVEDERM VOLBELLA® cu lidocaină au menționat că obiectivul lor privind aspectul buzelor a fost atins; cu rezultate de durată de până la 12 luni.

  1. Este dureroasă procedura?

Consistența fină a produselor din gamele Juvéderm ULTRA® și VYCROSS ™ permit medicului să le administreze cu ușurință și fără probleme. De asemenea, acestea conțin 0,3% lidocaină pentru a reduce durerea la injectare, pentru o experiență cât mai confortabilă.

  1. Va apărea tumefiere?

În urma unei injecții de umplere, poate apărea o ușoară roșeață, umflătură sau vânătăi în zona injectată. Aceste efecte nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână. Amintiți-vă, 12 ore după urmarea procedurii, puteți acoperi cu machiaj, orice modificări de culoare a pielii.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH