Operatia de simetrizare a sanilor

Operatia de simetrizare a sanilor

  1. Ce este operația de simetrizare sâni?

Nu este neobișnuit ca o femeie să aibă un sân care să fie considerabil mai mic decât celălalt. Sânii asimetrici vă pot face să vă simțiți complexați atât îmbrăcată cât și fără îmbrăcăminte. De asemenea, poate fi dificil să găsiți un sutien sau un costum de baie care să se potrivească în mod corespunzător. Intervențiile chirurgicale corective ale sânilor din Albany efectuate de către Dr. Olimpiu Harceaga vă pot oferi sâni mai echilibrați și uniformi pentru o formă armonioasă și încredere în sine redobândită.

  1. Costurile operației de Simetrizare sâni.

Costurile operație de Simetrizare sâni depind de tehnica operatorie folosită și de proceduri concomitente. Costul variază între 2000 eur- 4500 eur. Aceste costuri includ onorariul chirurgului, anestezistului și spitalizarea precum și toate medicamentele și materialele necesare la operație și pe durata spitalizării.

  1. Cum pot să ajut ca operația să fie un succes?
  1. Cum se face operația de Simetrizare sâni?

Se efectuează mici Incizii în zona din jurul areolei și a mamelonului. În multe cazuri, folosim un implant de sân, ca și în cazul augmentării sânului, pentru a umple pieptul mai mic și a-l ajuta să se potrivească aspectului sânului normal format. În alte cazuri, este posibil ca implantul să nu fie necesar pentru a obține rezultatele dorite.

Atunci când se utilizează un implant, dimensiunea și forma pieptului asimetric pot fi determinate de chirurgul d-voastră plastician înainte de intervenția chirurgicală. Acesta vă va explica diferitele tipuri de implanturi, care sunt cele mai potrivite pentru cazul d-voastră particular. Sfârcul și areola sânului asimetric pot fi, de asemenea, repoziționate pentru a se potrivi mai bine cu celălalt sân. Rețineți că nu există 2 sâni în mod natural identici; vor exista întotdeauna mici diferențe între aceștia. Cu toate acestea chirurgul d-voastră plastician va depune toate eforturile pentru a vă face sânul asimetric să arate natural și simetric cu celălalt.

Operația de corectare a sânului asimetric este efectuată, de obicei, sub anestezie generală. Această procedură în ambulatoriu poate dura câteva ore până. Chirurgul d-voastră plastic va discuta acest lucru în timpul consultării personale.

  1. La ce sa mă aștept după operație?

Inițial după operația de sân te vei simți obosită. Este posibil să apară unele dureri iar sânul să fie sensibil la atingere. Chirurgul plastician vă poate ajuta sa vă simțiți mai confortabil cu ajutorul medicamentelor prescrise. Veți purta un sutien chirurgical de sprijin pentru a oferi suport sânului.

În cele mai multe cazuri, vă veți întoarce acasă în ziua operației. Șansele sunt că veți simți nevoia să dormiți iar acesta este cel mai bun lucru de făcut în prima și a doua zi după operație. S-ar putea să aveți o stare alterată timp de câteva zile după aceea. Acest lucru nu este neobișnuit deoarece corpul dumneavoastră începe să se vindece. De asemenea, puteți observa o tumefiere în jurul sânului și pot apărea vânătăi. Acest lucru este, de asemenea, normal și va scădea dispărând în cele din urmă într-o săptămână. De cele mai multe ori, pacientele se simt destul de confortabile pentru a-și relua activitatea normală la o săptămână sau 10 zile după operație. Planificați-vă un repaos  de la muncă timp de cel puțin o săptămână.

Pe măsura ce sânul nou format se vindecă acesta va coborî treptat ajungând în poziția sa naturală. În decursul a 3 până la 4 săptămâni, vă veți uita în oglindă și vă veți bucura de rezultatele pe care le-ați discutat și le-ați planificat împreună cu chirurgul d-voastră plastician – un contur al pieptului mai atrăgător și o încredere sporită de sine!

  1. Riscuri și efecte secundare asociate operației.

Toate intervențiile chirurgicale implică unele riscuri, inclusiv dezvoltarea unei infecții în jurul zonei chirurgicale sau o reacție adversă la anestezie. Dacă apar aceste situații rare, acestea pot fi tratate prin medicamente prescrise de chirurgul d-voastră plastician. O complicație neobișnuită după intervenția chirurgicală de reconstrucție a sânului este dezvoltarea contracției capsulare, care determină țesutul cicatrizat din jurul implantului să strângă și să preseze implantul. Riscul a scăzut datorită noii tehnologii de implantare și a exercițiilor de întindere.

Dacă reconstrucția a fost realizată cu un lambou (flap) există riscul ca acest țesut propriu să nu trăiască consecutiv operației și atunci noul sân să fie pierdut. Dacă acest lucru se întâmplă atunci va fi nevoie să fie aplicată o altă metodă de reconstrucție.

  1. Recuperare și câteva sfaturi pentru o recuperare bună.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH