Lifting fese (Brazilian buttlift)

Lifting fese (Brazilian buttlift)

 1. Ce este liftingul feselor?

Deși exercițiul fizic rămâne o modalitate excelentă de a da formă și conținut feselor, există limite pentru beneficiile sale. Pentru mulți bărbați și femei, genetica, pierderea în greutate și procesul de îmbătrânire pot determina ca fesele să se aplatizeze și să se lase. Dacă aveți preocupări de acest fel, luați în considerare un lifting al feselor.

 1. Costurile operației

Costurile operației depind de tehnica operatorie folosită și de proceduri concomitente. Costul variază în funcție de complexitatea fiecarui caz în parte, începând cu 3800 euro. Aceste costuri includ onorariul chirurgului, anestezistului și spitalizarea precum și toate medicamentele și materialele necesare la operație și pe durata spitalizării.

 1. Cum pot să ajut ca operația să fie un succes?
 1. Cum se efectuează un lifting fesier?

O operație de ridicare a feselor durează, de obicei, între 2 până la 3 ore până la finalizare, dar poate dura mai mult timp, în funcție de amploarea intervenției chirurgicale. În cele mai multe cazuri, intervenția chirurgicală este efectuată cu anestezie generală și vă veți putea întoarce acasă la câteva ore după aceea. Chirurgii noștri efectuează două tipuri de proceduri pentru conturul feselor:

Liftingul fesier metoda braziliană: prin această tehnică, chirurgii noștri folosesc grăsimea proprie pentru a îmbunătăți forma feselor. Operația începe cu liposucția pentru a îndepărta grăsimea care s-a acumulat în zonele nedorite. Chirurgul apoi procesează și purifică această grăsime și o injectează în zonele superioare ale feselor, precum și alte locuri care ar putea augmenta forma. Realizarea unui contur atrăgător necesită simțul estetic instruit al unui chirurg experimentat, iar rezultatul este un aspect ridicat, rotunjit.

Liftingul fesier metoda tradițională: Chirurgul plastician face câteva incizii în jurul zonei care va fi ridicată. Acestea sunt de obicei în partea de sus a feselor la linia centurii, de-a lungul părților laterale ale feselor după forma lor naturală, și sub fese. Prin aceste incizii, chirurgul d-voastră plastician strânge și remodelează pielea liberă și, în unele cazuri, îndepărtează țesutul excesiv de piele și depozitele de grăsime, creând o formă mai fină și mai conturată a feselor.
Uneori, operația de lifting fesier este combinată cu alte proceduri care pot include lifting pentru coapse sau o abdominoplastie. Chirurgul plastician va discuta aceste opțiuni cu d-voastră în timpul consultației.

 1. Riscuri și efecte secundare asociate operației.
 1. În ce constă recuperarea după un lifting fesier?

Toți pacienții se vindecă în ritmul propriu, este deci important să urmați instrucțiunile specifice pe care chirurgul d-voastră plastician vi le oferă după intervenția chirurgicală. Veți efectua mai multe vizite de monitorizare la clinica noastră în timpul perioadei de recuperare.

Primele câteva zile

După liftingul fesier, pot apărea dureri ușoare sau moderate cu un grad de disconfort pe care îl puteți controla cu medicamente pe care vi le prescrie chirurgul d-voastră plastician. Va fi nevoie să purtați o îmbrăcăminte elastică, așa cum vă recomandă chirurgul, pentru a ajuta fesele să se vindece. Odihna este foarte importantă, dar totodată va fi necesar, să începeți mersul cât mai curând posibil.

Primele câteva săptămâni

Vor apărea umflături și vânătăi pe fese și în jurul feselor, care în majoritatea cazurilor vor dispărea în 3 până la 4 săptămâni. Majoritatea pacienților se reîntorc la lucru în 2-3 săptămâni.

 1. Alte întrebări despre operația de lifting fesier
 • Vor exista cicatrici vizibile după intervenția chirurgicală a feselor?
  În timp ce cicatrizarea este inevitabilă în cazul unui lifting fesier cu metoda tradițională, chirurgul d-voastră plastician are îndemânarea și talentul pentru a face aceste cicatrici cât mai puțin observabile. Acesta va face inciziile în zonele care vor fi acoperite de îmbrăcăminte și care vor fi ascunse în pliurile naturale și în cutele pielii. Veți ști înainte de intervenția chirurgicală unde vor fi inciziile, care vor fi cicatricile rezultate și puteți discuta acest lucru cu chirurgul d-voastră plastician. În timp, cicatricile vor continua să dispară și, în cele din urmă, vor deveni mult mai puțin vizibile; cu toate acestea, ele nu vor dispărea niciodată complet.

În cazul liftingului fesier brazilian, cicatricile sunt mult mai mici, deoarece inciziile utilizate pentru liposucție sunt foarte mici. Acesta este unul dintre beneficiile acestei abordări.

 • Este recuperarea foarte inconfortabilă?
  În cele mai multe cazuri, în primele câteva zile până la o săptămână după un lifting fesier, pacienții pot prezenta disconfort ușor până la moderat, care poate fi ameliorat cu medicație. De asemenea, pot apărea unele umflături sau amorțeală care, de obicei, vor dispărea în câteva săptămâni.
 • Voi fi spitalizat?
  Cele mai multe operații de lifting fesier sunt efectuate în ambulatoriu, iar pacienții se pot întoarce acasă la doar câteva ore după operație. În cazuri mai complicate sau dacă se efectuează mai multe proceduri, poate fi necesară o internare scurtă în spital.
 • Cât timp vor persista rezultatele?
  Rezultatele unui lifting fesier pot persista ani de zile, dar este important să mâncați cu grijă și să faceți exerciții pentru a vă menține aspectul omogen, strâns și atractiv.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH