Lifting brate, coapse

Lifting brate, coapse

  1. Ce este operația de lifting brațe, coapse?

Multe persoane care au pierdut o cantitate mare de greutate pot avea probleme datorită pielii excesive, încrețite, în exces în jurul brațelor, coapsei, șoldurilor și feselor. Deoarece pielea si-a pierdut elasticitatea, nu este in stare sa se remodeleze la noua dimensiune. Bărbații și femeile cu această afecțiune pot fi candidații ideali pentru un lifting al brațului sau a coapsei în clinica de chirurgie estetică dr. Harceaga.

Operația de lifting al brațelor și a coapsei este adesea efectuată ca parte a unui plan cuprinzător de conturare corporală pentru persoanele care au suferit o pierdere masivă în greutate sau ca procedura individuală. Deseori combinăm această procedură cu liposucția, abdominoplastia, liftingul sânilor sau cu alte proceduri de conturare a corpului. Dr. Olimpiu Harceaga va crea un plan chirurgical personalizat conceput pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele estetice.

  1. Costurile operației de liposucție & liposculptură.

Costurile operației de lifting brațe, coapse depind de tehnica operatorie folosită și de proceduri concomitente. Costul variază între 2500-3500 eur. Aceste costuri includ onorariul chirurgului, anestezistului și spitalizarea precum și toate medicamentele și materialele necesare operației și pe durata spitalizării.

  1. Cum pot să ajut ca operația să fie un succes?
  1. Cum se face operația de lifting brațe, coapse

Operația de lifting al brațelor este, de obicei, efectuată fie în ambulatoriu, fie într-un centru de chirurgie sau într-un spital, folosind o anestezie generală, astfel încât să fiți complet confortabil. Prin această procedură chirurgul plastician face incizii pe partea inferioară a brațelor. Aceste incizii, în majoritatea cazurilor, pornesc din apropierea axilei până în zona din jurul cotului. Chirurgul va îndepărta apoi o parte din țesutul excesiv de piele și va repoziționa pielea de pe partea inferioară a brațului, strângând și eliminând aspectul aplatizat și lăsat al pielii. Inciziile vor fi închise cu cusături și brațele vor fi bandajate.

Liftingul coapsei este efectuat, de obicei, sub anestezie generală. Procedura implică mici incizii în zona coapsei și a zonei inghinale. Chirurgul d-voastră plastician va determina cu atenție unde va face aceste incizii pentru a minimiza vizibilitatea cicatricilor pentru a putea îmbrăca o mare varietate de îmbrăcăminte conform opțiunilor personale.
În unele cazuri, liftingul coapsei implică de asemenea zona din jurul coapsei exterioare și a feselor. În aceste cazuri, inciziile sunt oarecum mai lungi și se pot extinde de la fese până la abdomen și la nivelul zonei inghinale. În timpul consultației pre-chirurgicale, chirurgul d-voastră plastician va determina ce tip de procedură de lifting al coapsei va fi cea mai bună pentru d-voastră și locul exact unde vor fi făcute inciziile.
În cazul liftingului coapsei interne, precum și cele care se extind până la coapsele și fesele exterioare, excesul de piele va fi îndepărtat, iar pielea rămasă va fi întinsă și repoziționată pentru a crea un contur mai fin și mai ferm.

  1. La ce să mă aștept după operația de Llfting brațe, coapse .

Imediat după operația de lifting al brațului, coapsei, veți purta o îmbrăcăminte de susținere care va ajuta la comprimarea zonei chirurgicale. Această îmbrăcăminte este foarte asemănătoare cu un brâu elastic și va ajuta la reducerea umflăturilor și va susține pielea din jurul zonei chirurgicale pentru a reveni la întinderea sa naturală. Liftingul coapsei interne și liftingul brațelor se pot efectua de obicei în ambulatoriu, în timp ce liftingul coapselor care implică coapsele exterioare și fesele pot necesita o internare în spital, de obicei, doar o zi sau puțin mai mult. Orice disconfort pe care îl veți resimți poate fi controlat prin medicamentele prescrise de chirurgul d-voastră plastician.

În câteva săptămâni, veți observa că orice umflătură și vânătăi vor dispărea. În cele mai multe cazuri, în decurs de 5 sau 6 săptămâni, pacienții care au efectuat un lifting brațe, sau coapse pot relua cele mai multe activități cotidiene, inclusiv exercițiile fizice. În 4 până la 6 luni, veți vedea rezultatele finale ale procedurii d-voastră având un contur mai fin, mai strâns și cu aspect mai atractiv al coapselor. Rețineți că fiecare persoană se vindecă în ritmul său. Chirurgul d-voastră plastician va monitoriza recuperarea în timpul mai multor vizite de monitorizare.

  1. Riscuri și efecte secundare asociate operației.
  1. Recuperare și câteva sfaturi pentru o recuperare bună.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH