Minilifting facial

Minilifting facial

  1. Avantajele Miniliftingului facial ( mai este denumit și Quick Minilift, S-Lift sau faceliftul de weekend) sunt:

Preț excelent: procedură simplă
Procedura scurtă: durata de 1-2 ore
Procedura poate fi realizată in ambulator
Anestezic local
Rezultate cu aspect natural
Perioada de recuperare rapidă: 7 până la 14 zile
Cicatrice mică: în pliul din fața urechii
Siguranță, cu foarte puține complicații

  1. Efect de reîntinerire și lift la nivelul obrazului și fălcilor.

Miniliftingul, numit, de asemenea, S-lift, Quick Minilift sau faceliftul de week-end, are un efect deosebit de reîntinerire la obraji mai ales la nivelul fălcilor pe linia maxilarului. Perioada de recuperare pentru această procedură este rapidă, apărând o umflătură minimă și foarte puține efecte secundare.
Prefixul „mini“ din combinația mini-lift se referă la „mini cicatricea“ și la „perioada de recuperare minimă“ pe care-l implică faceliftul. Procedura poate fi efectuata sub anestezie locală sau sedare intravenoasă. După ce ați urmat un tratament de mini-lift efectuat sub anestezie veți petrece perioada necesară trecerii efectului de anestezie în cadrul clinicii. Vă veți putea întoarce acasă în aceeași seară, putând relua activitățile zilnice o săptămână mai târziu.
Un mini-lift are efect pe tot parcursul vieții
Un mini-lift are rezultate pe tot parcursul vieții. Mini-lift-ul nu oprește procesul de îmbătrânire: dar veți arăta cu zece ani mai tânăr decât fără tratament.

  1. Cum se realizează Miniliftinigul facial

Un rezultat uimitor și natural

Rezultatul unui lifting modern are întotdeauna ca efect un aspect cu totul natural, de întinerire deoarece tracțiunea pe țesutul facial se execută pe verticală, în contrast cu tracțiune pe orizontală a unora dintre tehnicile mai vechi de facelift, care fac fața să pară aplatizată.
Tensiunea pe piele și țesutul subcutanat este aplicată în sus și nu lateral. Acest lucru împiedică fața să arată ca și cum acesta a fost „trasă prea tare“, iar rezultatele procedurii sunt complet naturale.

  1. Anestezie & Recuperare

Prefixul „mini“ din combinația mini-lift se referă la „mini cicatricea“ și la „perioada de recuperare minimă“ pe care-l implică facelift. Procedura poate fi efectuata sub anestezie locală sau sedare intravenoasă. După ce ați urmat un tratament de mini-lift efectuat sub anestezie veți petrece perioada necesară trecerii efectului de anestezie în cadrul clinicii. Vă veți putea întoarce acasă sau la hotel în aceeași seară. O săptămână mai târziu vă puteți relua activitățile cotidiene.

  1. Sunt un candidat potrivit pentru acest tip de procedură?

Un Mini facelift este tratamentul cumulativ pentru oricine care nu are încă nevoie de un facelift MACS sau un lifting complet SMAS pentru față & gât și care pur și simplu nu vrea să aștepte până când este necesar acest lucru. În timpul consultație inițiale vor fi discutate toate aspectele legate de tratament: care metoda de facelift vă va oferi cele mai bune rezultate, posibilele riscuri și post-tratament. Chirurgul, vă va pune câteva întrebări despre trecutul medical, intențiile și așteptările dumneavoastră. Medicul va stabili dacă procedura va satisface așteptările dumneavoastră

  1. Optați pentru calitatea oferita de Dr. Hârceagă

Dacă aveți în vedere o intervenție chirurgicală de facelift, este important să selectați o clinică bună și chirurg pe măsură. La urma urmei, fața ta este cartea d-voastră de vizită!

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH