Liposuctie & transfer de grasime (liquid facelift)

Liposuctie & transfer de grasime (liquid facelift)

  1. Liposucție la nivelul feței & gâtului

Sunteți deranjat(ă) de excesul de grăsime din zona obrajilor, bărbiei și gâtului?
Dieta și exercițiile fizice pot ajuta multe zone ale corpului, dar nimic nu pare să diminueze depozitele de grăsime de pe obraji, bărbie, maxilar sau gât. Aceste zone nu răspund, de obicei, dietei și exercițiilor fizice. Există cazuri când o dietă atentă și o rutină dedicată exercițiilor nu scad această grăsime persistentă. Multe persoane apelează la liposucția facială ca soluție.

Ce este liposucția facială?
Operația de liposucție este efectuată pentru a elimina depozitele nedorite de celule adipoase din organism. Liposucția a fost concepută inițial pentru a da contur corpului. Chirurgul d-voastră care va face operația de liposucție utilizează un tub special numit canulă. Canula este inserată printr-o incizie minusculă plasată într-o locație puțin vizibilă pe față sau pe gât. Folosind o seringă de aspirație sau o pompă atașată la canulă, sunt extrase celulele adipoase. Rezultatul este o remodelare a suprafețelor înfundate în contururi mai atractive și mai tinere ale feței.
La pacienții mai tineri, liposucția facială este cel mai adesea eficientă ca și procedură unică. La pacienții în vârstă, aceasta poate produce rezultate optime atunci când este combinată cu un lifting facial, lifting al sprâncenelor, chirurgia pleoapelor sau operația nasului. Este adesea efectuată împreună cu implanturi de bărbie sau pomeți pentru a obține o mai bună definire.
Care este prețul pentru liposucția facială.
Prețul este stabilit în urma unei consultații, dar variază între 1000-1800 euro în funcție de numărul de regiuni tratate.

Este îndepărtarea grăsimii cu efect permanent?
Da! După pubertate, corpul nostru nu mai produce celule noi de grăsime într-un număr mare. Atunci când luați în greutate, de fapt crește volumul celulelor adipoase pe care le avem deja. Liposuctia facială îndepărtează celulele adipoase pentru a îmbunătăți conturul fetei.
Dacă veți lua în greutate după liposucția facială, aceasta va fi depozitată în celulele adipoase care rămân în corpul dumneavoastră. Depunerile de grăsimi localizate care au existat înainte de liposucție nu mai pot să se extindă decât proporțional cu zonele înconjurătoare.
Voi avea nevoie de o a doua procedură?
O singură procedură este de obicei suficientă. Cu toate acestea, unii pacienți necesită o procedură de mici ajustări, la o dată ulterioară.
Este liposucția facială potrivită pentru tine?
Dacă excesul de țesut gras pe față sau pe gât vă deranjează, liposucția facială poate fi răspunsul pentru dumneavoastră. Medicul vă poate ajuta să stabiliți care este cel mai bun tratament pentru obținerea rezultatelor dorite.

  1. Liquid facelift (liposuctie + lipofilling facial)

Dr. Olimpiu Hârceagă folosește pentru cazuri selectate grăsimea extrasă de la nivelul etajului inferior al feței pentru restructurarea etajului superior mai ales zona pomeților și perioculară. Liposucția combinată cu lipofillingul facial pot substitui pentru pacienții tineri un facelift clasic. Procedura combinată se numește liquid facelift si se poate efectua în anestezie locală în deplin confort pentru pacient.
Această procedură combină liposucția cu lipofillingul pentru a reda aspectul tineresc al feței. Îmbătrânirea modifică conturul feței. Grăsimea existentă în mod normal în jurul ochilor și la nivelul pomeților tinde să coboare datorită gravitației și se acumulează la nivelul mandibulei, deteminând aspectul de ”fălci”. Prin liquid facelift, Dr Hârceagă aspiră grăsimea de la nivelul falcilor, gâtului, marginii mandibulare și o injectează în zonele unde există un deficit: pomeți, periorbital, șanț nazo-labial.
Această procedură se poate efectua în anestezie locală, potențată cu sedare intravenoasă. Pacientul poate părăsi spitalul în aceeași zi.

Cât costă Liquid facelift?

Costul intervenției variază între 1200- 1800 euro și se stabilește în urma unui consult. Costul depinde de numărul de regiuni de unde se extrage grăsimea și de reginile în care se injectează.

Recuperare după procedură.

De obicei umflături și mici echimoze sunt singurele semne vizibile post procedură. În mod normal după 3 zile post procedură semnele reziduale pot fi mascate prin machiaj iar după 7zile dispar complet. Rezultatul final se poate evalua la 3 luni când se pot efectua mici corecții dacă sunt necesare în cabinet.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH