Lifting buza superioară & gummysmille

Lifting buza superioară & gummysmille

Ce este un Lip Lift?

Liftingul buzelor este o procedură chirurgicală simplă, în cabinet, pentru ridicarea buzei superioare. Buza superioară devine mai lungă odată cu vârsta și contribuie la un aspect căzut și obosit. Umplerea buzelor in cazul acestor pacienti doar agravează problema! Lifting-ul buzelor poate scurta distanța dintre nas și gură pentru a oferi un lift subtil și frumos – sau – poate crește cantitatea de „spectacol roșu” pentru o buză care este în mod natural foarte subțire. Procedura poate fi utila și in cazul pacienților mai tineri. Acest lucru poate fi efectuat singur sau împreună cu alte proceduri, cum ar fi liftingul facial, liftingul pleoapelor etc.

Care sunt beneficiile unui lifting de buze?

O procedură de lifting a buzelor efectuată corespunzător aduce multiple beneficii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, buza superioară tinde să se întindă și să se lungească prin gravitație, la fel ca și alte părți ale feței tale. Acest lucru are ca rezultat, de obicei, partea roșie a buzei „rularea” spre interior, ceea ce dă aspectul de subțiere. În plus, buza superioară cade în jos și acoperă dinții superiori, ceea ce poate face ca gura să pară mai îmbătrânită. Prin scurtarea buzei superioare, aceste modificări sunt inversate, iar mijlocul feței capătă un aspect ridicat și mai întinerit. „Spectacolul roșu” crescut oferă, de asemenea, buzei un aspect permanent de plinătate mai mare, care este adesea de dorit și la pacienții tineri.

Ce tehnici sunt folosite pentru un lifting de buze?

Există mai multe tehnici care au fost folosite de-a lungul anilor pentru a efectua un lifting de buze. Descrierile originale implică îndepărtarea pielii chiar deasupra buzei, acolo unde porțiunea roz se întâlnește cu pielea. Acest lucru se poate face pe partea centrală a buzei („arcul lui Cupidon”) sau la colțuri, în funcție de părțile care trebuie ridicate. Tehnici mai moderne plasează incizia chiar sub nas, permițând cicatricei rezultate să fie mai puțin vizibile. O fâșie mică de piele este îndepărtată și zona este închisă cu grijă cu suturi. Lifting-ul buzelor superioare „modificată” este cea mai avansată tehnică de până acum și include mai multă eliberare a buzei și suspensie mai stabilă pentru a crea un rezultat natural de durată mai lungă.

Cine este un candidat bun pentru un lifting de buze?

Puteți fi un candidat bun pentru un lifting de buze dacă simțiți că distanța dintre nas și buză este prea mare sau că buza superioară este relativ subțire. Adesea, pacienții care sunt candidați buni pentru un lifting buzelor pot fi avut o experiență proastă anterior cu filler-urile de buze, ceea ce a făcut ca buzele să pară grele și lungi în loc să fie plinuțe și echilibrate.

Cum este procedura de lifting al buzelor?

După cum am menționat mai sus, liftingul buzelor este o procedură chirurgicală foarte simplă și simplă, care poate fi făcută singură sau în combinație cu alte proceduri faciale (rinoplastie, lifting facial etc.). Procedura începe cu marcaje pe piele pe buza superioară, pe baza planului chirurgical pe care îl proiectați împreună cu chirurgul. Apoi, medicamentul de amorțire este injectat în zonă similar cu o procedură dentară. Odată gata, porțiunea necesară de piele chiar sub nas este îndepărtată ușor și orice sângerare ușoară este controlată. Incizia este apoi închisă cu multe suturi mici pentru a crea cel mai este rezultat posibil. În urma procedurii, zona se menține acoperită cu unguent antibiotic și suturile sunt îndepărtate începând cu câteva zile mai târziu.

Este necesară anestezia?

Dacă liftingul buzelor este singura procedură pe care o efectuați, atunci se poate face cu ușurință doar sub anestezie locală, la fel ca o operație dentară. Cu toate acestea, dacă liftingul buzelor este combinat cu proceduri suplimentare care necesită o anestezie mai profundă, atunci ar fi pur și simplu inclus în planul general.

Cât durează un lifting de buze?

Rezultatele unui lifting chirurgical al buzelor sunt permanente, cu toate acestea, buzele și fața în general vor continua să se maturizeze. Ar trebui să se aștepte schimbări normale de îmbătrânire.

Cum este recuperarea după liftingul buzelor?

Imediat după procedură, buza superioară va fi dureroasă și umflată în diferite grade. Umflarea se agravează de obicei în primele câteva zile și, în unele cazuri, poate fi dramatică. Aceasta este o parte normală a vindecării și nu este periculoasă. Incizia este păstrată curată și acoperită cu unguent antibacterian pentru prima săptămână sau cam așa ceva. Activitatea este restricționată timp de câteva zile și reintrodusă încet. Exercițiile și efortul trebuie evitate timp de aproximativ două săptămâni. Perioada inițială de vindecare este în general de 2-3 săptămâni, cu rezultate mai plăcute stabilindu-se aproximativ 2-3 luni mai târziu. Cicatricea se vindecă de la câteva luni până la un an sau mai mult, îmbunătățindu-se cu timpul.

Proceduri chirurgicale

Proceduri nonchirurgicale

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH