47, Inainte si dupa (before and after), Rinoplastie

Pacient 47

Rinoplastie ultrasonica.

Pacienta in varsta de 67 ani. Excizia cocoasei si osteotomii laterale realizate cu piezotomul. Rearanjarea septului si a varfului nasului. Concha outfracture. Rezultatul final a urmat indeaproape simularea preoperatorie stabilita impreuna cu pacienta.

Septorinoplastie deschisa. Scop estetic. Osteotomii laterale si dorsale cu piezotom, cornete nazale inferioare fracturate inspre lateral pentru imbunatatirea pasajului aerului.
Rezultat post operator la 3 luni.

* Țineți cont de faptul că fiecare pacient este unic și rezultatele nu pot să apară la toți pacienții. Aceste fotografii reprezinta, de fapt, un pacient al nostru care si-a dat consimțământul de a-și afișa fotografiile online.

* Dacă vă plac rezultatele pe care le vedeți aici, solicitați o consultatie gratuită pentru a afla mai multe despre modul în care această procedură vă poate ajuta pentru a obtine aspectul ideal. Vă încurajăm să imprimați fotografiile preferate și să le aduceți cu Dvs. la consultație, pentru a vă ajuta să vă comunicați obiectivele și așteptările.

GALERIE FOTO
Proceduri chirurgicale:

GALERIE FOTO
Proceduri nonchirurgicale:

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH