Galeria foto pacienti

  • Când vizualizați fotografii anterioare și ulterioare ale unora dintre pacienții Dr. Olimpiu Harceaga, veți vedea rezultatele reale pe care le-au obținut și veți obține un mai bun simț al posibilelor rezultate după operație. În plus față de aceste fotografii oferite vizitatorilor noștri online, multe alte fotografii sunt disponibile atunci când intri pentru o consultație.
  • Alege una dintre galeriile foto de mai jos, grupate pe proceduri:

* Țineți minte că fiecare pacient este unic și rezultatele pot varia. Fotografii din galeria noastră online sunt de pacienți reali ai practicii noastre care și-au dat acordul de a-și afișa fotografiile online.

Dacă vă place rezultatele pe care le vedeți în aceste fotografii, cereți o consultare gratuită pentru a afla mai multe despre modul în care intervenția chirurgicală vă poate ajuta să obțineți aspectul ideal. Vă încurajăm să imprimați fotografiile preferate și să le aduceți cu dvs. în timpul consultației, pentru a vă ajuta să vă comunicați obiectivele și așteptările. Pentru o listă completă a tuturor fotografiilor făcute înainte și după, faceți clic aici pentru a vedea toate cazurile.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH